(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 500 τ.μ, 5 Υ/Δ, 800.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
800.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
500
Τιμή/τ.μ.
1.600€
Υ/Δ
5
Μπάνια
4
Όροφος
Κωδικός
8275
e-agentsID
1346339
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 1997
Τ.μ. Οικοπέδου 500
Θέα Απεριόριστη
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 2
Θέρμανση Αυτόνομη - Αέριο
Επίπεδα 5
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Πισίνα
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Ασανσέρ
Γκαζόν
Αυτ/το Πότισμα
Δέντρα
Κήπος
Θυροτηλεόραση
Σοφίτα
BBQ
Playroom
Boiler
Τζάκι (2)

Περιγραφή

Εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής μονοκατοικία με πισίνα σε 500 τμ οικόπεδο και πανοραμική θέα στους Άνω Θρακομακεδόνες. 1ο ΕΠΙΠΕΔΟ (στο ύψος του δρόμου): 110 τμ περιλαμβάνει 3 θέσεις γκαράζ, μία αποθήκη, πλυσταριό (laundry), W.C. με ντουζ, λεβητοστάσιο και τον μηχανισμό του ασανσέρ. Δάπεδα πλακάκια. Η εσωτερική σκάλα ή το ασανσέρ οδηγεί στον επάνω όροφο. 2ο ΕΠΙΠΕΔΟ: 110 τμ περιλαμβάνει ενιαίο ανοιχτό χώρο για playroom με τζάκι, χώρο γραφείου και W.C. Δάπεδα πλακάκια. Μπαλκονόπορτες οδηγούν στον κήπο και στο ΒΒQ. Η εσωτερική σκάλα του κτιρίου/ασανσέρ οδηγεί τον επάνω όροφο. 3ο ΕΠΙΠΕΔΟ: 110 τμ περιλαμβάνει την κύρια είσοδο της κατοικίας και σε ενιαίο χώρο που αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας και στην συνέχεια άνετη ετοιχισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, όπως: 2 εστίες γκαζιού και 2 κεραμικές (μάρκας MIELE), φούρνο και ψυγείο ντουλάπα (μάρκας GENERAL ELECTRIC). Eπιπλέον, W.C. ξένων. Δάπεδα πλακάκια. Μπαλκονόπορτα οδηγεί από το σαλόνι στον κήπο και στην εξωτερική πισίνα. Η εσωτερική σκάλα/ασανσέρ οδηγούν στο επάνω όροφο. 4ο ΕΠΙΠΕΔΟ: 110 τμ αποτελείται από τρία (3) υ/δ με μπαλκόνια, μικρό βοηθητικό δωμάτιο με παράθυρο και δύο (2) μπάνια. Δάπεδα πατώματα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα. 5ο ΕΠΙΠΕΔΟ/ΔΩΜΑ: 60 τμ περιλαμβάνει το master υ/δ με δάπεδο πάτωμα, πλήρες άνετο μπάνιο και μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Εξαιρετικά κουφώματα θερμοδιακοπής με τριπλά ενεργειακά, αλεξίσφαιρα τζάμια, συρόμενες σίτες και πατζούρια αλουμινίου (του 2012). Ασανσέρ τεσσάρων (4) στάσεων. Καλοριφέρ με αυτονομία ανά όροφο με φυσικό αέριο. Βoiler. Συναγερμός εσωτερικός/εξωτερικός. Πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, πισίνα (30 τμ). Κήπος περιποιημένος με δέντρα, φυτά και αυτόματο πότισμα. Κεντρική αποχέτευση. Η κατοικία έχει νότιο προσανατολισμό. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αναπτύσσεται από την επάνω πλευρά του δρόμου. Κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και την συγκοινωνία. Εύκολη πρόσβαση. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφτείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής μονοκατοικία με πισίνα σε 500 τμ οικόπεδο και πανοραμική θέα στους Άνω Θρακομακεδόνες.

1ο ΕΠΙΠΕΔΟ (στο ύψος του δρόμου): 110 τμ περιλαμβάνει 3 θέσεις γκαράζ, μία αποθήκη, πλυσταριό (laundry), W.C. με ντουζ, λεβητοστάσιο και τον μηχανισμό του ασανσέρ. Δάπεδα πλακάκια. Η εσωτερική σκάλα ή το ασανσέρ οδηγεί στον επάνω όροφο.

2ο ΕΠΙΠΕΔΟ: 110 τμ περιλαμβάνει ενιαίο ανοιχτό χώρο για playroom με τζάκι, χώρο γραφείου και W.C. Δάπεδα πλακάκια. Μπαλκονόπορτες οδηγούν στον κήπο και στο ΒΒQ. Η εσωτερική σκάλα του κτιρίου/ασανσέρ οδηγεί τον επάνω όροφο.

3ο ΕΠΙΠΕΔΟ: 110 τμ περιλαμβάνει την κύρια είσοδο της κατοικίας και σε ενιαίο χώρο που αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας και στην συνέχεια άνετη ετοιχισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, όπως: 2 εστίες γκαζιού και 2 κεραμικές (μάρκας MIELE), φούρνο και ψυγείο ντουλάπα (μάρκας GENERAL ELECTRIC). Eπιπλέον, W.C. ξένων. Δάπεδα πλακάκια. Μπαλκονόπορτα οδηγεί από το σαλόνι στον κήπο και στην εξωτερική πισίνα. Η εσωτερική σκάλα/ασανσέρ οδηγούν στο επάνω όροφο.

4ο ΕΠΙΠΕΔΟ: 110 τμ αποτελείται από τρία (3) υ/δ με μπαλκόνια, μικρό βοηθητικό δωμάτιο με παράθυρο και δύο (2) μπάνια. Δάπεδα πατώματα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα.

5ο ΕΠΙΠΕΔΟ/ΔΩΜΑ: 60 τμ περιλαμβάνει το master υ/δ με δάπεδο πάτωμα, πλήρες άνετο μπάνιο και μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Εξαιρετικά κουφώματα θερμοδιακοπής με τριπλά ενεργειακά, αλεξίσφαιρα τζάμια, συρόμενες σίτες και πατζούρια αλουμινίου (του 2012). Ασανσέρ τεσσάρων (4) στάσεων. Καλοριφέρ με αυτονομία ανά όροφο με φυσικό αέριο. Βoiler. Συναγερμός εσωτερικός/εξωτερικός. Πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, πισίνα (30 τμ). Κήπος περιποιημένος με δέντρα, φυτά και αυτόματο πότισμα. Κεντρική αποχέτευση. Η κατοικία έχει νότιο προσανατολισμό. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αναπτύσσεται από την επάνω πλευρά του δρόμου. Κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και την συγκοινωνία. Εύκολη πρόσβαση.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφτείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 14 Απρ, 2022
Τελευταία ενημέρωση: 20 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία B
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 520 τ.μ, 8 Υ/Δ, 700.000€
700.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 630 τ.μ, 8 Υ/Δ, 650.000€
650.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 467 τ.μ, 5 Υ/Δ, 820.000€
820.000€