Η εταιρία μας

Το μεσιτικό γραφείο «ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΗ» που εδρεύει στην περιοχή των Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών, ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την τοπική κτηματαγορά από το 1998.

Η «ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΗ» αναλαμβάνει την αγορά, πώληση ή μίσθωση του ακινήτου σας και βρίσκεται στη διάθεσή σας από την πρώτη στιγμή: ξεκινώντας από την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας ως την τελική εκπλήρωση του στόχου σας.

Ένα επιτελείο από εξειδικευμένους συνεργάτες – δικηγόρους, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, βρίσκεται κοντά σας για να αναλάβει θέματα που αφορούν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών κάθε αγοραπωλησίας. Επίσης αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση του ακινήτου σας ενώ παράλληλα με την προώθηση του ακινήτου σας, σας ενημερώνουμε αδιαλείπτως για την κατάσταση της τρέχουσας κτηματαγοράς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ακίνητα του γραφείου μας προωθούνται σε έντυπα μέσα, στις πρώτες σελίδες των σημαντικότερων μηχανών αναζήτησης ακινήτων της Ελλάδας, καθώς και σε διεθνείς διαδικτυακές πλατφόρμες. Κατ’ αυτό τον τρόπο συγκεντρώνουμε καθημερινά ένα ικανοποιητικό αριθμό επισκεπτών οι οποίοι αναζητούν ακίνητα για αγορά ή ενοικίαση.

Το γραφείο μας, σε συνεργασία με αξιόπιστα μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στον Νομό Αττικής, αναλαμβάνει δυναμικά την προώθηση του ακινήτου σας στο χώρο της κτηματαγοράς.

Επιπλέον, η εταιρική μας ιστοσελίδα προσφέρει στον κάθε ενδιαφερόμενο εύχρηστα και αποτελεσματικά, μια ποικιλία ακινήτων καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τους Θρακομακεδόνες.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!
Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό Γραφείο «ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΗ», παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ανάθεσης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό