(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 730 τ.μ, 6 Υ/Δ, 990.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
990.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
730
Τιμή/τ.μ.
1.356€
Υ/Δ
6
Μπάνια
5
Όροφος
Κωδικός
6183
e-agentsID
1232676
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2002
Τ.μ. Οικοπέδου 1023
Θέα Πανοραμική
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 3
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 5
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Ηλιακός
Πόρτα Ασφαλείας
Πισίνα
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Δέντρα
Κήπος
Θυροτηλεόραση
Σοφίτα
BBQ
Playroom
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι (4)
Internet

Περιγραφή

Πολυτελής μίνιμαλ αρχιτεκτονικής μονοκατοικία με υπέροχη θέα στους Άνω Θρακομακεδόνες. Μπορεί να λειτουργήσει είτε σαν ενιαία ενότητα είτε σαν τρεις αυτοτελείς και ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες. ΥΠΌΓΕΙΟ: 119,40τμ περιλαμβάνει 3 θέσεις γκαράζ, μηχανοστάσιο πισίνας και ανελκυστήρα, λεβητοστάσιο (πετρελαίου). Επίσης μεγάλο αποθηκευτικό χώρο με ντουλάπες 50τμ. ΙΣΟΓΕΙΟ (υπερυψωμένο): 100,26τμ περιλαμβάνει ανεξάρτητη είσοδο προς το καθιστικό με τζάκι, κουζίνα ενιαία, W.C. με ντουζιέρα και αποθήκη. Η πισίνα είναι θερμαινόμενη (11Χ4,50) turbo ανάδρομης κολύμβησης με ψηφίδες και πλακάκια. Περικλείεται δε με κουφώματα που ανοίγουν το καλοκαίρι. Θέα το λεκανοπέδιο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ: 126τμ περιλαμβάνει ανεξάρτητη είσοδο προς τον χώρο του καθιστικού με το τζάκι, τραπεζαρία, δωμάτιο γραφείου, W.C ξένων και κουζίνα ανεξάρτητη με εντοιχισμένα ντουλάπια και έξοδο προς την πίσω σκεπαστή βεράντα όπου βρίσκεται το barbecue και στην συνέχεια το πίσω μέρος του οικοπέδου. Στους χώρους υποδοχής και του γραφείου τα δάπεδα είναι δρυς Αμερικής. 2ος ΟΡΟΦΟΣ: 154,50τμ περιλαμβάνει μεγάλο υ/δ master με τζάκι, μπάνιο και dressing room. Επίσης 3 υ/δ και 2 μπάνια. Το ένα υ/δ έχει και σοφίτα. Επίσης υπάρχει μικρό κουζινάκι. Δάπεδα δρύινα. Βεράντες. 3ος ΟΡΟΦΟΣ (ΔΩΜΑ): 95,48τμ περιλαμβάνει μεγάλη σουίτα ξένων με τζάκι, μπάνιο και βεράντα. Επίσης άλλο ένα υ/δ με βεράντα και μπάνιο. Δάπεδα πλακάκια. A/C. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ασανσέρ 5 στάσεων με αυτόματες πόρτες, συναγερμός με κλειστό κύκλωμα για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. 2 δορυφορικές κεραίες. Kουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής με 2πλά τζάμια, σίτες + ηλεκτρικά κουφώματα. Οι όροφοι συνδέονται και με εσωτερική σκάλα δρύινη με inox κουπαστές. Κλιματισμός στην σοφίτα, υγραέριο στην κάτω κουζίνα. Κήπος περιποιημένος. Άδεια ’96.Τελείωσε ’02. Έκταση οικοπέδου 1.022,93τμ πρόσοψη: 19,5 μ. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Πολυτελής μίνιμαλ αρχιτεκτονικής μονοκατοικία με υπέροχη θέα στους Άνω Θρακομακεδόνες. Μπορεί να λειτουργήσει είτε σαν ενιαία ενότητα είτε σαν τρεις αυτοτελείς και ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες.

ΥΠΌΓΕΙΟ: 119,40τμ περιλαμβάνει 3 θέσεις γκαράζ, μηχανοστάσιο πισίνας και ανελκυστήρα, λεβητοστάσιο (πετρελαίου). Επίσης μεγάλο αποθηκευτικό χώρο με ντουλάπες 50τμ.

ΙΣΟΓΕΙΟ (υπερυψωμένο): 100,26τμ περιλαμβάνει ανεξάρτητη είσοδο προς το καθιστικό με τζάκι, κουζίνα ενιαία, W.C. με ντουζιέρα και αποθήκη. Η πισίνα είναι θερμαινόμενη (11Χ4,50) turbo ανάδρομης κολύμβησης με ψηφίδες και πλακάκια. Περικλείεται δε με κουφώματα που ανοίγουν το καλοκαίρι. Θέα το λεκανοπέδιο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ: 126τμ περιλαμβάνει ανεξάρτητη είσοδο προς τον χώρο του καθιστικού με το τζάκι, τραπεζαρία, δωμάτιο γραφείου, W.C ξένων και κουζίνα ανεξάρτητη με εντοιχισμένα ντουλάπια και έξοδο προς την πίσω σκεπαστή βεράντα όπου βρίσκεται το barbecue και στην συνέχεια το πίσω μέρος του οικοπέδου. Στους χώρους υποδοχής και του γραφείου τα δάπεδα είναι δρυς Αμερικής.

2ος ΟΡΟΦΟΣ: 154,50τμ περιλαμβάνει μεγάλο υ/δ master με τζάκι, μπάνιο και dressing room. Επίσης 3 υ/δ και 2 μπάνια. Το ένα υ/δ έχει και σοφίτα. Επίσης υπάρχει μικρό κουζινάκι. Δάπεδα δρύινα. Βεράντες.

3ος ΟΡΟΦΟΣ (ΔΩΜΑ): 95,48τμ περιλαμβάνει μεγάλη σουίτα ξένων με τζάκι, μπάνιο και βεράντα. Επίσης άλλο ένα υ/δ με βεράντα και μπάνιο. Δάπεδα πλακάκια. A/C.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ασανσέρ 5 στάσεων με αυτόματες πόρτες, συναγερμός με κλειστό κύκλωμα για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. 2 δορυφορικές κεραίες. Kουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής με 2πλά τζάμια, σίτες + ηλεκτρικά κουφώματα. Οι όροφοι συνδέονται και με εσωτερική σκάλα  δρύινη με inox κουπαστές. Κλιματισμός στην σοφίτα, υγραέριο στην κάτω κουζίνα. Κήπος περιποιημένος.

Άδεια ’96.Τελείωσε ’02. Έκταση οικοπέδου 1.022,93τμ πρόσοψη: 19,5 μ.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 09 Σεπ, 2021
Τελευταία ενημέρωση: 26 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία udp
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 520 τ.μ, 8 Υ/Δ, 700.000€
700.000€