(Προς Ενοικίαση) Κατοικία Οροφοδιαμέρισμα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 251 τ.μ, 3 Υ/Δ, 1.500€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Οροφοδιαμέρισμα
Τιμή
1.500€
Εμβαδόν (τ.μ.)
251
Τιμή/τ.μ.
6€
Υ/Δ
3
Μπάνια
2
Όροφος
Ισόγειο
Κωδικός
14400
e-agentsID
1704418
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 1980
Τ.μ. Οικοπέδου 1000
Θέα Καλή
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 2
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 1
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Τέντες
Συναγερμός
Βεράντες
Ανακαινισμένο
Αυτ/το Πότισμα
Δέντρα
Κήπος
Θυροτηλεόραση
BBQ
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Διπλά Τζάμια
Τζάκι
Internet

Περιγραφή

Πλήρως ανακαινισμένο το 2020 με σύγχρονα ποιοτικά στοιχεία, διαμέρισμα ισογείου σε κτίριο τριών επιπέδων, με κοινόχρηστο κήπο, σε διαμπερές ενός στρέμματος οικόπεδο, πλησίον εκκλησίας Θρακ/νων. Η είσοδος του διαμερίσματος οδηγεί σε άνετο χωλ, με πρόσβαση σε WC και βεστιάριο επισκεπτών. Κατεβαίνουμε 3 σκαλοπάτια προς το μεγάλο σαλόνι-τραπεζαρία (80τμ) με το ενεργειακό τζάκι, ενώ 2 μπαλκονόπορτες οδηγούν σε ευρύχωρη βεράντα με τέντες και πρόσβαση με σκαλάκια στον κήπο. Κουζίνα ανεξάρτητη με σύγχρονα εντοιχισμένα ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές (κεραμικές εστίες και υπερυψωμένο φούρνο). Χώρος φαγητού σε νησίδα (με εξτρά ντουλάπια). Πόρτα εξόδου προς μικρή αυλή με τέντα και barbecue. Δωμάτιο λινοθήκης & κάβας που συνδέεται με την κουζίνα και τον διάδρομο του σπιτιού. Ο διάδρομος οδηγεί στην σουίτα γονέων, αποτελούμενη από υ/δ, δωμάτιο ντουλάπα και μοντέρνο μπάνιο με ντουζιέρα. Επιπλέον, 2 υ/δ και ευρύχωρο μπάνιο με ντουζιέρα. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα συρόμενα αλουμινίου με σίτες και παντζούρια. Τρίπλεξ τζάμια στο σαλόνι και διπλά τζάμια στα υ/δ. Μπαλκόνια στα υ/δ. Μαρμάρινα δάπεδα. Αυτόνομη θέρμανση με αερολέβητα που παρέχει ζεστό αέρα από θυρίδες στο δάπεδο. Ανεξάρτητη δεξαμενή πετρελαίου. Ηλεκτρικός θερμοσίφωνας. Θυροτηλεόραση. Internet και 2 γραμμές τηλεφώνου. Πλήρης εσωτερικός & περιμετρικός συναγερμός. Πόρτα ασφαλείας. Μικρή εξωτερική αποθήκη. Αυτόματο πότισμα. Κεντρική αποχέτευση. Γκαράζ δύο θέσεων. Εξωτερική πρόσβαση από δύο δρόμους. Κοντά στην τοπική αγορά και την συγκοινωνία. Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επικοινωνήστε με το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273.

Αναλυτική Περιγραφή

Πλήρως ανακαινισμένο το 2020 με σύγχρονα ποιοτικά στοιχεία, διαμέρισμα ισογείου σε κτίριο τριών επιπέδων, με κοινόχρηστο κήπο, σε διαμπερές ενός στρέμματος οικόπεδο, πλησίον εκκλησίας Θρακ/νων.

Η είσοδος του διαμερίσματος οδηγεί σε άνετο χωλ, με πρόσβαση σε WC και βεστιάριο επισκεπτών. Κατεβαίνουμε 3 σκαλοπάτια προς το μεγάλο σαλόνι-τραπεζαρία (80τμ) με το ενεργειακό τζάκι, ενώ 2 μπαλκονόπορτες οδηγούν σε ευρύχωρη βεράντα με τέντες και πρόσβαση με σκαλάκια στον κήπο. Κουζίνα ανεξάρτητη με σύγχρονα εντοιχισμένα ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές (κεραμικές εστίες και υπερυψωμένο φούρνο). Χώρος φαγητού σε νησίδα (με εξτρά ντουλάπια). Πόρτα εξόδου προς μικρή αυλή με τέντα και barbecue. Δωμάτιο λινοθήκης & κάβας που συνδέεται με την κουζίνα και τον διάδρομο του σπιτιού. Ο διάδρομος οδηγεί στην σουίτα γονέων, αποτελούμενη από υ/δ, δωμάτιο ντουλάπα και μοντέρνο μπάνιο με ντουζιέρα. Επιπλέον, 2 υ/δ και ευρύχωρο μπάνιο με ντουζιέρα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα συρόμενα αλουμινίου με σίτες και παντζούρια. Τρίπλεξ τζάμια στο σαλόνι και διπλά τζάμια στα υ/δ. Μπαλκόνια στα υ/δ. Μαρμάρινα δάπεδα. Αυτόνομη θέρμανση με αερολέβητα που παρέχει ζεστό αέρα από θυρίδες στο δάπεδο. Ανεξάρτητη δεξαμενή πετρελαίου. Ηλεκτρικός θερμοσίφωνας. Θυροτηλεόραση. Internet και 2 γραμμές τηλεφώνου. Πλήρης εσωτερικός & περιμετρικός συναγερμός. Πόρτα ασφαλείας. Μικρή εξωτερική αποθήκη. Αυτόματο πότισμα. Κεντρική αποχέτευση. Γκαράζ δύο θέσεων. Εξωτερική πρόσβαση από δύο δρόμους. Κοντά στην τοπική αγορά και την συγκοινωνία. Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επικοινωνήστε με το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273.

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 14 Απρ, 2024
Τελευταία ενημέρωση: 26 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία udp