(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Αχαρνές (Μενίδι) - 165 τ.μ, 3 Υ/Δ, 240.000€

Ανατολική Αττική / Αχαρνές (Μενίδι) (Δ. Αχαρνών) / Λαθέα


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
240.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
165,43
Τιμή/τ.μ.
1.451€
Υ/Δ
3
Μπάνια
2
Όροφος
Ισόγειο
Κωδικός
13384
e-agentsID
1659325
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2007
Τ.μ. Οικοπέδου
Θέα Απεριόριστη
Κατάσταση Καλή
Parkings 1
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 4
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Ηλιακός
Πόρτα Ασφαλείας
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Κήπος
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι
Internet
Νομι/μένος Ημιυπαίθριος

Περιγραφή

Στη περιοχή «ΛΑΘΕΑ», ωραία, ηλιόλουστη μεζονέτα, τεσσάρων επιπέδων με ανεξάρτητο μικρό κήπο (εμπρός-πίσω) σε συγκρότημα μεζονετών, σε ήσυχο, φαρδύ δρόμο της περιοχής με ανοιχτό ορίζοντα. ΙΣΟΓΕΙΟ (υπερυψωμένο) 50,56 τμ: Από την αυλόπορτα, 12 σκαλοπάτια οδηγούν στην είσοδο της μεζονέτας. Περιλαμβάνει χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με τζάκι. Παράθυρα και μπαλκονόπορτα στην πρόσοψη. Ενιαία, εντοιχισμένη κουζίνα με πάσο, παράθυρο και πόρτα εξόδου προς σκάλα με απευθείας πρόσβαση στον κήπο. W.C. ξένων. Δάπεδα πλακάκια. Η εσωτερική, μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στο όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ 50,56 τμ: 3 υ/δ με μπαλκόνι και παράθυρο. Οικογενειακό μπάνιο (μπανιέρα). Δάπεδα πλακάκια. Η σκάλα οδηγεί στο δώμα. ΔΩΜΑ 13,73 τμ: Αποθηκευτικός χώρος με θέση πλυντηρίου και παράθυρα. Πόρτα εξόδου προς μεγάλη, περιμετρική βεράντα με ωραία θέα προς την Πάρνηθα. Δάπεδα πλακάκια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο ημιυπόγειο. ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ 50,57 τμ: Η είσοδος από το πάρκινγκ ή την εσωτερική σκάλα οδηγούν σε ενιαίο χώρο με παράθυρα. Υποδομή για κουζίνα με εντοιχισμένα ντουλάπια. Μπάνιο με ντουζιέρα. Μικρή αποθήκη. Δάπεδα πλακάκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανεξάρτητη γκαρσονιέρα. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα και ανοιγόμενα με 2πλά τζάμια και σίτες. Ανεξάρτητη ανά όροφο θέρμανση -καλοριφέρ πετρελαίου. Ηλιακός θερμοσίφωνας. Μία (1) θέση parking, αποθήκη εξωτερική 4,89 τμ και λεβητοστάσιο. Κεντρική αποχέτευση. Χωρίς θυροτηλεόραση/θυροτηλέφωνο. Χωρίς ασανσέρ. Μικρός κήπος και στο πίσω μέρος. Διαμπερές. Στα πλάγια εφάπτεται με 2 άλλες μεζονέτες. Εύκολη πρόσβαση. Πολύ κοντά στην αγορά της περιοχής. 240.000€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Μεσιτικό Γραφείο "ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΗ": www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Στη περιοχή  «ΛΑΘΕΑ», ωραία, ηλιόλουστη μεζονέτα, τεσσάρων επιπέδων με ανεξάρτητο μικρό κήπο (εμπρός-πίσω) σε συγκρότημα μεζονετών, σε ήσυχο, φαρδύ δρόμο της περιοχής με ανοιχτό ορίζοντα.

ΙΣΟΓΕΙΟ (υπερυψωμένο) 50,56 τμ: Από την αυλόπορτα, 12 σκαλοπάτια οδηγούν στην είσοδο της μεζονέτας. Περιλαμβάνει χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με τζάκι. Παράθυρα και μπαλκονόπορτα στην πρόσοψη. Ενιαία, εντοιχισμένη κουζίνα με πάσο, παράθυρο και πόρτα εξόδου προς σκάλα με απευθείας πρόσβαση στον κήπο. W.C. ξένων. Δάπεδα πλακάκια. Η εσωτερική, μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στο όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ 50,56 τμ: 3 υ/δ με μπαλκόνι και παράθυρο. Οικογενειακό μπάνιο (μπανιέρα). Δάπεδα πλακάκια. Η σκάλα οδηγεί στο δώμα.

ΔΩΜΑ 13,73 τμ: Αποθηκευτικός χώρος με θέση πλυντηρίου και παράθυρα. Πόρτα εξόδου προς μεγάλη, περιμετρική βεράντα με ωραία θέα προς την Πάρνηθα. Δάπεδα πλακάκια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο ημιυπόγειο.

ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ 50,57 τμ: Η είσοδος από το πάρκινγκ ή την εσωτερική σκάλα οδηγούν σε ενιαίο χώρο με παράθυρα. Υποδομή για κουζίνα με εντοιχισμένα ντουλάπια. Μπάνιο με ντουζιέρα. Μικρή αποθήκη. Δάπεδα πλακάκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανεξάρτητη γκαρσονιέρα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα και ανοιγόμενα με 2πλά τζάμια και σίτες. Ανεξάρτητη ανά όροφο θέρμανση -καλοριφέρ πετρελαίου. Ηλιακός θερμοσίφωνας. Μία (1) θέση parking, αποθήκη εξωτερική 4,89 τμ και λεβητοστάσιο. Κεντρική αποχέτευση. Χωρίς θυροτηλεόραση/θυροτηλέφωνο. Χωρίς ασανσέρ. Μικρός κήπος και στο πίσω μέρος. Διαμπερές. Στα πλάγια εφάπτεται με 2 άλλες μεζονέτες. Εύκολη πρόσβαση. Πολύ κοντά στην αγορά της περιοχής. 240.000€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Μεσιτικό Γραφείο "ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΗ": www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 04 Ιαν, 2024
Τελευταία ενημέρωση: 26 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία C
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Αχαρνές (Μενίδι) - 115 τ.μ, 3 Υ/Δ, 185.000€
\/ 185.000€