(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 165 τ.μ, 3 Υ/Δ, 335.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
335.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
165,33
Τιμή/τ.μ.
2.026€
Υ/Δ
3
Μπάνια
2
Όροφος
Κωδικός
13383
e-agentsID
1658471
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2010
Τ.μ. Οικοπέδου
Θέα Μπροστά σε Πάρκο
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 1
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 4
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Ηλιακός
Πόρτα Ασφαλείας
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Γκαζόν
Δέντρα
Κήπος
Θυροτηλεόραση
Σοφίτα
BBQ
Playroom
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι
Internet

Περιγραφή

Στο Πανόραμα Αχαρνών, ωραία ηλιόλουστη μεζονέτα, τεσσάρων επιπέδων, σε γωνιακό συγκρότημα κατοικιών, με ανοιχτό ορίζοντα, σε ήσυχο, πράσινο περιβάλλον. ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ: Εξωτερικά σκαλοπάτια οδηγούν στην είσοδο της κατοικίας και στον ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι ενεργειακό (μάρκας Piazzetta) και με μπαλκόνι στην πρόσοψη. Επιπλέον, χώρος τραπεζαρίας με ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα, με παράθυρο και εξωτερική πόρτα σε μπαλκόνι και σε μικρό κοινόχρηστο κήπο. Δάπεδα πλακάκια. Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ: Περιλαμβάνει 3 υ/δ με μπαλκόνια και μπάνιο (με μπανιέρα). Δάπεδα πατώματα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα. ΔΩΜΑ: Περιλαμβάνει δωμάτιο για αποθήκη, χώρο πλυντηρίου κλπ. Επίσης, WC. Δάπεδα πλακάκια. Εξωτερική πόρτα, παρέχει πρόσβαση στην ταράτσα, στο barbecue και σε μεγάλο χώρο για καλοκαιρινές συγκεντρώσεις. Πανοραμική θέα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί από τον χώρο της κουζίνας στο ημιυπόγειο. ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: Περιλαμβάνει άνετο playroom με παράθυρα, μπάνιο (με ντουζιέρα) και χώρο λεβητοστασίου. Δάπεδα πλακάκια. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα συρόμενα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, καλοριφέρ πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο, boiler και ηλιακός 3πλής ενέργειας. Πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμός, internet, νυκτερινό ρεύμα. Eλαστικές οροφές με οπτικές ίνες στην οροφή του WC και του playroom χαρίζουν ιδιαίτερο φωτισμό στον χώρο. Μία θέση στάθμευσης στεγασμένη (11,75 τμ). Πρασιά στην πρόσοψη. Θα παραδοθεί ελαιοχρωματισμένο. Στην κατοικία θα παραμείνουν οι κεραμικές εστίες, ο φούρνος και το ψυγείο (2 θυρών) καθώς και δύο μονάδες Α/C. Ανατολικός προσανατολισμός. Κοντά στην τοπική αγορά. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Στο Πανόραμα Αχαρνών, ωραία ηλιόλουστη μεζονέτα, τεσσάρων επιπέδων, σε γωνιακό συγκρότημα κατοικιών, με ανοιχτό ορίζοντα, σε ήσυχο, πράσινο περιβάλλον.

ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ: Εξωτερικά σκαλοπάτια οδηγούν στην είσοδο της κατοικίας και στον ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι ενεργειακό (μάρκας Piazzetta) και με μπαλκόνι στην πρόσοψη. Επιπλέον, χώρος τραπεζαρίας με ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα,  με παράθυρο και εξωτερική πόρτα σε μπαλκόνι και σε μικρό κοινόχρηστο κήπο. Δάπεδα πλακάκια. Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ: Περιλαμβάνει 3 υ/δ με μπαλκόνια και μπάνιο (με μπανιέρα). Δάπεδα πατώματα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα.

ΔΩΜΑ: Περιλαμβάνει δωμάτιο για αποθήκη, χώρο πλυντηρίου κλπ. Επίσης, WC. Δάπεδα πλακάκια. Εξωτερική πόρτα, παρέχει πρόσβαση στην ταράτσα, στο barbecue και σε μεγάλο χώρο για καλοκαιρινές συγκεντρώσεις. Πανοραμική θέα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί από τον χώρο της κουζίνας στο ημιυπόγειο.

ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: Περιλαμβάνει άνετο playroom με παράθυρα, μπάνιο (με ντουζιέρα) και χώρο λεβητοστασίου. Δάπεδα πλακάκια.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα συρόμενα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, καλοριφέρ πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο, boiler και ηλιακός 3πλής ενέργειας. Πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμός, internet, νυκτερινό ρεύμα. Eλαστικές οροφές με οπτικές ίνες στην οροφή του WC και του playroom χαρίζουν ιδιαίτερο φωτισμό στον χώρο. Μία θέση στάθμευσης στεγασμένη (11,75 τμ). Πρασιά στην πρόσοψη. Θα παραδοθεί ελαιοχρωματισμένο. Στην κατοικία θα παραμείνουν οι κεραμικές εστίες, ο φούρνος και το ψυγείο (2 θυρών) καθώς και δύο μονάδες Α/C. Ανατολικός προσανατολισμός. Κοντά στην τοπική αγορά.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 28 Δεκ, 2023
Τελευταία ενημέρωση: 26 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία C