(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 545 τ.μ, 7 Υ/Δ, 700.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
700.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
545
Τιμή/τ.μ.
1.284€
Υ/Δ
7
Μπάνια
5
Όροφος
Κωδικός
13379
e-agentsID
1652351
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 1996
Τ.μ. Οικοπέδου 1000
Θέα Καλή
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 4
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 3
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Πισίνα
Πέτρινο
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Αυτ/το Πότισμα
Δέντρα
Κήπος
BBQ
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι (3)

Περιγραφή

Δύο εφαπτόμενες κατοικίες τριών επιπέδων έκαστη, υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, με πισίνα και διαμορφωμένο κήπο, σε οικόπεδο ενός στρέμματος πλησίον πλατείας Θρακομακεδόνων. 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ (MEΓΑΛΗ) ΙΣΟΓΕΙΟ (114,40 τμ): Περιλαμβάνει μεγάλο χώρο καθιστικού με μπαλκονόπορτα στην πρόσοψη και πρόσβαση σε σκεπαστή βεράντα και στον κήπο. Με δύο σκαλοπάτια κατεβαίνουμε από το σαλόνι στον χώρο τραπεζαρίας με το τζάκι. Μπαλκονόπορτα οδηγεί σε ωραία βεράντα στην πίσω πλευρά, με σκαλάκια προς την πισίνα και το BBQ. Επιπλέον, ενιαία, εντοιχισμένη κουζίνα με παράθυρο και πάσο προς την τραπεζαρία. WC επισκεπτών. Δάπεδα πατώματα και πλακάκια στην κουζίνα. Η ξύλινη σκάλα οδηγεί προς τον όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ (87.90 τμ): Ενδιάμεσο χωλ οδηγεί σε 3 υ/δ. Τα 2 υ/δ έχουν μπαλκόνια και το 3ο παράθυρο. Δύο (2) λουτρά με μπανιέρα. Μεγάλο, ψηλό πατάρι με φυσικό φωτισμό. Δάπεδα πατώματα. Η ξύλινη σκάλα οδηγεί στο ημιυπόγειο. ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: Περιλαμβάνει ανεξάρτητο διαμέρισμα (90 τμ. περίπου) σε μεξικάνικο στυλ με καθιστικό και τζάκι, όμορφη ενιαία κουζίνα με πόρτα εξόδου προς τον πίσω κήπο. Υ/δ με παράθυρο κα μπάνιο με ντουζιέρα. Δάπεδα πλακάκια και πάτωμα στο δωμάτιο. Επιπλέον, δωμάτιο-laundry. Πόρτα οδηγεί στον χώρο γκαράζ και τους βοηθητικούς χώρους. Από το γκαράζ δεύτερη πόρτα οδηγεί στη διπλανή (μικρή) κατοικία. 2η ΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΜΙΚΡΗ) ΙΣΟΓΕΙΟ (49,82 τμ): Περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, ανεξάρτητη εντοιχισμένη κουζίνα με χώρο φαγητού και πόρτα εξόδου προς το πίσω ανεξάρτητο μπαλκόνι. WC επισκεπτών. Δάπεδα πατώματα στο σαλόνι. Η εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ (47,26τμ): Χωλλ, δύο υ/δ με μπαλκόνια, λουτρό με μπανιέρα και μεγάλο ψηλό πατάρι. Δάπεδα πατώματα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο ημιυπόγειο. ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: Υ/δ με πάτωμα, μπάνιο με ντουζιέρα και δωμάτιο για πλυντήριο ρούχων. Δάπεδα πλακάκια. Πρόσβαση στο ενιαίο γκαράζ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ: Η συνολική έκταση του ημιυπόγειου χώρου και για τις δύο κατοικίες είναι 245,27 τμ. Περιλαμβάνει το διαμέρισμα (90 τμ. περίπου) και αποθήκες, λεβητοστάσιο με κοινό καυστήρα και 2 boiler (μεγάλο & μικρό). Γκαράζ 3-4 θέσεων. Μεταλλικές ντουλάπες στον χώρο. Χωριστά ρολόγια ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ και επιπλέον ένα κοινόχρηστο. Επίσης, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Παντζούρια ξύλινα, συρόμενα με μεταλλικό πλαίσιο. Όλα τα είδη υγιεινής είναι της εταιρείας MODA BAGNO. Καλοριφέρ πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο, συναγερμός, υποδομή θυροτηλεόρασης. Γεώτρηση. Πισίνα (50 τμ.) θερμαινόμενη, BBQ σκεπαστό με χώρο φαγητού. Η κατοικία έχει αρκετά μεξικάνικα αρχιτεκτονικά στοιχεία με πέτρινες κατασκευές και εξωτερικές διακοσμήσεις. Κήπος διαμορφωμένος, αυτόματο πότισμα, νυκτερινό ρεύμα. Κοντά στην πλατεία, τα σχολεία και την τοπική αγορά. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Δύο εφαπτόμενες κατοικίες τριών επιπέδων έκαστη, υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, με πισίνα και διαμορφωμένο κήπο, σε οικόπεδο ενός στρέμματος πλησίον πλατείας Θρακομακεδόνων.

1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ (MEΓΑΛΗ)

ΙΣΟΓΕΙΟ (114,40 τμ): Περιλαμβάνει μεγάλο χώρο καθιστικού με μπαλκονόπορτα στην πρόσοψη και πρόσβαση σε σκεπαστή βεράντα και στον κήπο. Με δύο σκαλοπάτια κατεβαίνουμε από το σαλόνι στον χώρο τραπεζαρίας με το τζάκι. Μπαλκονόπορτα οδηγεί σε ωραία βεράντα στην πίσω πλευρά, με σκαλάκια προς την πισίνα και το BBQ. Επιπλέον, ενιαία, εντοιχισμένη κουζίνα με παράθυρο και πάσο προς την τραπεζαρία. WC επισκεπτών. Δάπεδα πατώματα και πλακάκια στην κουζίνα. Η ξύλινη σκάλα οδηγεί προς τον όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ (87.90 τμ): Ενδιάμεσο χωλ οδηγεί σε 3 υ/δ. Τα 2 υ/δ έχουν μπαλκόνια και το 3ο παράθυρο. Δύο (2) λουτρά με μπανιέρα. Μεγάλο, ψηλό πατάρι με φυσικό φωτισμό. Δάπεδα πατώματα. Η ξύλινη σκάλα οδηγεί στο ημιυπόγειο.

ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: Περιλαμβάνει ανεξάρτητο διαμέρισμα (90 τμ. περίπου) σε μεξικάνικο στυλ με καθιστικό και τζάκι, όμορφη ενιαία κουζίνα με πόρτα εξόδου προς τον πίσω κήπο. Υ/δ με παράθυρο κα μπάνιο με ντουζιέρα. Δάπεδα πλακάκια και πάτωμα στο δωμάτιο. Επιπλέον, δωμάτιο-laundry. Πόρτα οδηγεί στον χώρο γκαράζ και τους βοηθητικούς χώρους. Από το γκαράζ δεύτερη πόρτα οδηγεί στη διπλανή (μικρή) κατοικία.

2η ΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΜΙΚΡΗ)

ΙΣΟΓΕΙΟ (49,82 τμ): Περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, ανεξάρτητη εντοιχισμένη κουζίνα με χώρο φαγητού και πόρτα εξόδου προς το πίσω ανεξάρτητο μπαλκόνι. WC επισκεπτών. Δάπεδα πατώματα στο σαλόνι. Η εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ (47,26τμ): Χωλλ, δύο υ/δ με μπαλκόνια, λουτρό με μπανιέρα και μεγάλο ψηλό πατάρι. Δάπεδα πατώματα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο ημιυπόγειο.

ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: Υ/δ με πάτωμα, μπάνιο με ντουζιέρα και δωμάτιο για πλυντήριο ρούχων. Δάπεδα πλακάκια. Πρόσβαση στο ενιαίο γκαράζ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ:  Η συνολική έκταση του ημιυπόγειου χώρου και για τις δύο κατοικίες είναι 245,27 τμ. Περιλαμβάνει το διαμέρισμα (90 τμ. περίπου) και αποθήκες, λεβητοστάσιο με κοινό καυστήρα και 2 boiler (μεγάλο & μικρό). Γκαράζ 3-4 θέσεων. Μεταλλικές ντουλάπες στον χώρο. Χωριστά ρολόγια ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ και επιπλέον ένα κοινόχρηστο. Επίσης, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Παντζούρια ξύλινα, συρόμενα με μεταλλικό πλαίσιο. Όλα τα είδη υγιεινής είναι της εταιρείας MODA BAGNO. Καλοριφέρ πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο, συναγερμός, υποδομή θυροτηλεόρασης. Γεώτρηση. Πισίνα (50 τμ.) θερμαινόμενη, BBQ σκεπαστό με χώρο φαγητού. Η κατοικία έχει αρκετά μεξικάνικα αρχιτεκτονικά στοιχεία με πέτρινες κατασκευές και εξωτερικές διακοσμήσεις. Κήπος διαμορφωμένος, αυτόματο πότισμα, νυκτερινό ρεύμα.  Κοντά στην πλατεία, τα σχολεία και την τοπική αγορά.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 09 Δεκ, 2023
Τελευταία ενημέρωση: 01 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία C
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 520 τ.μ, 8 Υ/Δ, 700.000€
700.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 630 τ.μ, 8 Υ/Δ, 650.000€
650.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 500 τ.μ, 5 Υ/Δ, 800.000€
800.000€