(Προς Πώληση) Κατοικία Οροφοδιαμέρισμα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 137 τ.μ, 2 Υ/Δ, 240.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Οροφοδιαμέρισμα
Τιμή
240.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
137
Τιμή/τ.μ.
1.752€
Υ/Δ
2
Μπάνια
1
Όροφος
Ισόγειο
Κωδικός
13368
e-agentsID
1609844
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 1978
Τ.μ. Οικοπέδου 1640
Θέα Καλή
Κατάσταση Καλή
Parkings 1
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 1
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Συναγερμός
Βεράντες
Δέντρα
Κήπος
Θυροτηλεόραση
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι

Περιγραφή

Ισόγειο οροφοδιαμέρισμα σε κτίριο δύο κατοικιών, με κήπο στην πρόσοψη, πάνω από την εκκλησία των Θρακομακεδόνων. Από την αυλόπορτα, διάδρομος οδηγεί στην είσοδο της οικίας. Περιλαμβάνει μεγάλο, ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με τζάκι ενώ 2 μπαλκονόπορτες οδηγούν σε μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη και στον κήπο. Κουζίνα ενιαία με πάσο και εντοιχισμένα ντουλάπια. Πόρτα εξόδου από τον χώρο της κουζίνας σε άνετο μπαλκόνι στην πίσω πλευρά. WC με παράθυρο. Επιπλέον, 2 υ/δ το ένα με πρόσβαση στην μπροστινή βεράντα και το άλλο στην πίσω. Οικογενειακό μπάνιο με μπανιέρα. Δάπεδα πλακάκια ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και κουφώματα (ανοιγόμενα). Κάγκελα ασφαλείας όπου δεν υπάρχει κούφωμα. Θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου και boiler. Κοινόχρηστος καυστήρας με το διαμέρισμα του 1ου ορ. με ενδιάμεσο μετρητή. Συναγερμός, θυροτηλέφωνο, πόρτα ασφαλείας. Σύνδεση με αποχέτευση. Πλήρης ανακαίνιση (2001). Εξωτερική αποθήκη (19 τμ.). Μία (1) θέση ανοικτού parking (ηλεκτρική γκαραζόπορτα). Βρίσκεται σε οικόπεδο 1.640 τμ. που περιλαμβάνει τρεις (3) κατοικίες (Η 3η κατοικία βρίσκεται στην πίσω πλευρά του οικοπέδου). Περιποιημένος κήπος. Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273.

Αναλυτική Περιγραφή

Ισόγειο οροφοδιαμέρισμα σε κτίριο δύο κατοικιών, με κήπο στην πρόσοψη, πάνω από την εκκλησία των Θρακομακεδόνων.

Από την αυλόπορτα, διάδρομος οδηγεί στην είσοδο της οικίας. Περιλαμβάνει μεγάλο, ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με τζάκι ενώ 2 μπαλκονόπορτες οδηγούν σε μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη και στον κήπο. Κουζίνα ενιαία με πάσο και εντοιχισμένα ντουλάπια. Πόρτα εξόδου από τον χώρο της κουζίνας σε άνετο μπαλκόνι στην πίσω πλευρά. WC με παράθυρο. Επιπλέον, 2 υ/δ το ένα με πρόσβαση στην μπροστινή βεράντα και το άλλο στην πίσω. Οικογενειακό μπάνιο με μπανιέρα. Δάπεδα πλακάκια

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και κουφώματα (ανοιγόμενα). Κάγκελα ασφαλείας όπου δεν υπάρχει κούφωμα. Θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου και boiler. Κοινόχρηστος καυστήρας με το διαμέρισμα του 1ου ορ. με ενδιάμεσο μετρητή. Συναγερμός, θυροτηλέφωνο, πόρτα ασφαλείας. Σύνδεση με αποχέτευση. Πλήρης ανακαίνιση (2001). Εξωτερική αποθήκη (19 τμ.). Μία (1) θέση ανοικτού parking (ηλεκτρική γκαραζόπορτα). Βρίσκεται σε οικόπεδο 1.640 τμ. που περιλαμβάνει τρεις (3) κατοικίες (Η 3η κατοικία βρίσκεται στην πίσω πλευρά του οικοπέδου). Περιποιημένος κήπος. Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273.

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 17 Σεπ, 2023
Τελευταία ενημέρωση: 20 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία D