(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 288 τ.μ, 4 Υ/Δ, 490.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
490.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
288
Τιμή/τ.μ.
1.701€
Υ/Δ
4
Μπάνια
3
Όροφος
Ισόγειο
Κωδικός
11332
e-agentsID
1476519
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2004
Τ.μ. Οικοπέδου 1024
Θέα Καλή
Κατάσταση Καλή
Parkings 3
Θέρμανση Αυτόνομη - Αέριο
Επίπεδα 3
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Γωνιακό
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Αυτ/το Πότισμα
Δέντρα
Κήπος
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι

Περιγραφή

Γωνιακή μονοκατοικία προκατασκευασμένη, σε 2 επίπεδα με σοφίτα και όμορφο, περιποιημένο κήπο, πλησίον της εκκλησίας των Θρακομακεδόνων. ΙΣΟΓΕΙΟ (130 τμ.): Περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονιού-τραπεζαρίας με τζάκι, παράθυρα και μπαλκονόπορτες προς σκεπαστές βεράντες στην πρόσοψη. Πόρτα εισόδου προς σκάλα υπογείου. Ανεξάρτητη κουζίνα με εντοιχισμένα ντουλάπια, χώρος φαγητού, παράθυρα και πόρτα εξόδου προς τον κήπο. Εσωτερική πόρτα ενώνει το σαλόνι με τους υπόλοιπους χώρους. Επιπλέον, υ/δ master με μπαλκόνι και en-suite μπάνιο (μπανιέρα), 2 υ/δ με μπαλκονόπορτες προς το πίσω τμήμα του κήπου και ένα επιπλέον πλήρες μπάνιο (μπανιέρα). Δωμάτιο-βεστιάριο & παπουτσοθήκη. Πλακάκια στα δάπεδα. ΣΟΦΙΤΑ (14 τμ.): Ξύλινη εσωτερική σκάλα οδηγεί από το σαλόνι στη σοφίτα. Υ/δ με μπαλκονόπορτα στην πρόσοψη και en-suite μπάνιο (ντουζιέρα). Δάπεδα πατώματα στο υ/δ και πλακάκια στο μπάνιο. ΥΠΟΓΕΙΟ (144 τμ.): Άνετος χώρος parking, αποθηκευτικός χώρος και λεβητοστάσιο. Δάπεδο πλακάκια. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Kουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα με διπλά τζάμια και πατζούρια. Καλοριφέρ πετρελαίου και φυσικού αερίου (λέβητας διπλής χρήσεως) με αυτονομία ανά όροφο. Επιπλέον αυτονομία θέρμανσης στο υ/δ master του ισογείου. Boiler, συναγερμός με εσωτερικές & εξωτερικές κάμερες, θυροτηλέφωνο & υποδομή για θυροτηλεόραση. Μεγάλος χώρος στάθμευσης στο υπόγειο και στην ράμπα. Υπόλοιπο συντελεστή. Εύκολη πρόσβαση. Κοντά στη συγκοινωνία και τα σχολεία. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Γωνιακή  μονοκατοικία προκατασκευασμένη,  σε 2 επίπεδα με σοφίτα και όμορφο, περιποιημένο κήπο, πλησίον της εκκλησίας των Θρακομακεδόνων.

ΙΣΟΓΕΙΟ (130 τμ.): Περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονιού-τραπεζαρίας με τζάκι, παράθυρα και μπαλκονόπορτες προς σκεπαστές βεράντες στην πρόσοψη. Πόρτα εισόδου προς σκάλα υπογείου. Ανεξάρτητη κουζίνα με εντοιχισμένα ντουλάπια, χώρος φαγητού, παράθυρα και πόρτα εξόδου προς τον κήπο. Εσωτερική πόρτα ενώνει το σαλόνι με τους υπόλοιπους χώρους. Επιπλέον, υ/δ master με μπαλκόνι και en-suite μπάνιο (μπανιέρα), 2 υ/δ με μπαλκονόπορτες προς το πίσω τμήμα του κήπου και ένα επιπλέον πλήρες μπάνιο (μπανιέρα). Δωμάτιο-βεστιάριο & παπουτσοθήκη. Πλακάκια στα δάπεδα.

ΣΟΦΙΤΑ (14 τμ.): Ξύλινη εσωτερική σκάλα οδηγεί από το σαλόνι στη σοφίτα. Υ/δ με μπαλκονόπορτα στην πρόσοψη και en-suite μπάνιο (ντουζιέρα). Δάπεδα πατώματα στο υ/δ και πλακάκια στο μπάνιο.

ΥΠΟΓΕΙΟ (144 τμ.): Άνετος χώρος parking, αποθηκευτικός χώρος και λεβητοστάσιο. Δάπεδο πλακάκια.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Kουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα με διπλά τζάμια και πατζούρια. Καλοριφέρ πετρελαίου και φυσικού αερίου (λέβητας διπλής χρήσεως) με αυτονομία ανά όροφο. Επιπλέον αυτονομία θέρμανσης στο υ/δ master του ισογείου. Boiler, συναγερμός με εσωτερικές & εξωτερικές κάμερες, θυροτηλέφωνο & υποδομή για θυροτηλεόραση. Μεγάλος χώρος στάθμευσης στο υπόγειο και στην ράμπα. Υπόλοιπο συντελεστή. Εύκολη πρόσβαση. Κοντά στη συγκοινωνία και τα σχολεία.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273


Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 08 Δεκ, 2022
Τελευταία ενημέρωση: 20 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία C
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 320 τ.μ, 5 Υ/Δ, 500.000€
500.000€