(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 380 τ.μ, 3 Υ/Δ, 330.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
330.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
380
Τιμή/τ.μ.
868€
Υ/Δ
3
Μπάνια
2
Όροφος
Κωδικός
7261
e-agentsID
1318038
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2012
Τ.μ. Οικοπέδου 500
Θέα Απεριόριστη
Κατάσταση Υπό κατασκευή
Parkings 2
Θέρμανση
Επίπεδα 4
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Playroom
Τζάκι (2)
Νομι/μένος Ημιυπαίθριος

Περιγραφή

Ωραία μονοκατοικία στα τούβλα, 380 τμ., 3 επιπέδων, πανταχόθεν ελεύθερη εντός οικοπέδου 500 τμ. (στο πίσω τμήμα στρεμματικού οικοπέδου). Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον, πλησίον εκκλησίας. ΙΣΟΓΕΙΟ (128 sqm) : Εξωτερικά σκαλοπάτια μας οδηγούν στην είσοδο της κατοικίας. Μπαίνοντας συναντάμε το ευρύχωρο σαλόνι/τραπεζαρία με αναμονή για τζάκι και την ωραία με ανατολική πρόσοψη βεράντα. Σε χαμηλότερο επίπεδο υπάρχει η μεγάλη, ανεξάρτητη, φωτεινή κουζίνα με χώρο φαγητού/καθιστικού και αναμονή για τζάκι. W.C. ξένων. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον ημιώροφο. ΗΜΙΩΡΟΦΟΣ/1ος ΟΡΟΦΟΣ (128 sqm): Ο ημιώροφος περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υ/δ με μπαλκόνια και μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο όπου βρίσκεται το τρίτο μεγάλο υ/δ (master) με δωμάτιο ντουλάπα και μπάνιο. Μεγάλη βεράντα παρέχει από την ανατολή άπλετο φως και θέα στο χώρο. Επιπλέον, δωμάτιο laundry και το φρεάτιο του ασανσέρ. Η εσωτερική σκάλα /ασανσέρ οδηγεί κάτω στους βοηθητικούς χώρους. 1ο ΥΠΟΓΕΙΟ (ισόγειο 62.50 sqm): Στην πίσω πλευρά του κτιρίου, στην επιφάνεια του κήπου υπάρχει απευθείας πρόσβαση στο φωτεινό ισόγειο (με 2 παράθυρα) που περιλαμβάνει χώρο γκαράζ δύο (2) θέσεων ή χρήση playroom και το ασανσέρ. Με λίγα σκαλάκια κατεβαίνουμε στο 2ο επίπεδο (υπόγειο 62.50 sqm) που περιλαμβάνει τρεις (3) μεγάλους χώρους για λεβητοστάσιο και αποθήκες. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Το κτίριο βρίσκεται στα τούβλα (2012) με αποπερατωμένη στέγη. Μπορεί να διαμορφωθεί και σε δύο κατοικίες, σύμφωνα με τις ανάγκες του μελλοντικού ιδιοκτήτη. Υποδομή για ασανσέρ τριών στάσεων. Πανταχόθεν ελεύθερο. Έχουν ολοκληρωθεί οι σωληνώσεις για την σύνδεση με ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, αποχέτευση και φυσικό αέριο. Στο μπροστινό τμήμα του οικοπέδου βρίσκεται όμοια κατοικία. Κοινόχρηστη ράμπα εξυπηρετεί την διέλευση των οχημάτων των δύο κατοικιών, καθώς και τη δίοδο των πεζών για την πίσω κατοικία. Ηλιόλουστο, πλησίον τοπικής αγοράς. Για περισσότερα ακίνητα, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Ωραία μονοκατοικία στα τούβλα, 380 τμ., 3 επιπέδων, πανταχόθεν ελεύθερη εντός οικοπέδου 500 τμ. (στο πίσω τμήμα στρεμματικού οικοπέδου). Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον, πλησίον εκκλησίας.

ΙΣΟΓΕΙΟ (128 sqm) : Εξωτερικά σκαλοπάτια μας οδηγούν στην είσοδο της κατοικίας. Μπαίνοντας συναντάμε το ευρύχωρο σαλόνι/τραπεζαρία με αναμονή για τζάκι και την ωραία με ανατολική πρόσοψη βεράντα. Σε χαμηλότερο επίπεδο υπάρχει η μεγάλη, ανεξάρτητη, φωτεινή κουζίνα με χώρο φαγητού/καθιστικού και αναμονή για τζάκι. W.C. ξένων. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον ημιώροφο.

ΗΜΙΩΡΟΦΟΣ/1ος ΟΡΟΦΟΣ (128 sqm): Ο ημιώροφος περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υ/δ με μπαλκόνια και μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο όπου βρίσκεται το τρίτο μεγάλο υ/δ (master) με δωμάτιο ντουλάπα και μπάνιο. Μεγάλη βεράντα παρέχει από την ανατολή άπλετο φως και θέα στο χώρο. Επιπλέον, δωμάτιο laundry και το φρεάτιο του ασανσέρ. Η εσωτερική σκάλα /ασανσέρ οδηγεί κάτω στους βοηθητικούς χώρους.

1ο ΥΠΟΓΕΙΟ (ισόγειο 62.50 sqm): Στην πίσω πλευρά του κτιρίου, στην επιφάνεια του κήπου υπάρχει απευθείας πρόσβαση στο φωτεινό ισόγειο (με 2 παράθυρα) που περιλαμβάνει χώρο γκαράζ δύο (2) θέσεων ή χρήση playroom και το ασανσέρ. Με λίγα σκαλάκια κατεβαίνουμε στο 2ο επίπεδο (υπόγειο 62.50 sqm) που περιλαμβάνει τρεις (3) μεγάλους χώρους για λεβητοστάσιο και αποθήκες.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Το κτίριο βρίσκεται στα τούβλα (2012) με αποπερατωμένη στέγη. Μπορεί να διαμορφωθεί και σε δύο κατοικίες, σύμφωνα με τις ανάγκες του μελλοντικού ιδιοκτήτη. Υποδομή για ασανσέρ τριών στάσεων. Πανταχόθεν ελεύθερο. Έχουν ολοκληρωθεί οι σωληνώσεις για την σύνδεση με ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, αποχέτευση και φυσικό αέριο. Στο μπροστινό τμήμα του οικοπέδου βρίσκεται όμοια κατοικία. Κοινόχρηστη ράμπα εξυπηρετεί την διέλευση των οχημάτων των δύο κατοικιών, καθώς και τη δίοδο των πεζών για την πίσω κατοικία. Ηλιόλουστο, πλησίον τοπικής αγοράς.

Για περισσότερα ακίνητα, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 24 Φεβ, 2022
Τελευταία ενημέρωση: 16 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία A+
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 325 τ.μ, 300.000€
300.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 400 τ.μ, 330.000€
330.000€