(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 311 τ.μ, 4 Υ/Δ, 700.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
700.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
311
Τιμή/τ.μ.
2.251€
Υ/Δ
4
Μπάνια
3
Όροφος
Κωδικός
7240
e-agentsID
1279718
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2010
Τ.μ. Οικοπέδου 384
Θέα Καλή
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 3
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 4
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Ηλιακός
Πόρτα Ασφαλείας
Πισίνα
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Ασανσέρ
Γκαζόν
Αυτ/το Πότισμα
Δέντρα
Κήπος
Θυροτηλεόραση
Playroom
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι (2)
Internet

Περιγραφή

Πολυτελής, μοντέρνα, ηλιόλουστη μεζονέτα με πισίνα στους ΄Ανω Θρακ/νες πλησίον συγκοινωνίας και 2ου Δημοτικού Σχολείου. ΙΣΟΓΕΙΟ: 80 τμ που περιλαμβάνει άνετο καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία που βλέπουν σε μεγάλες βεράντες. Δάπεδα πατώματα. Κουζίνα ανεξάρτητη με εξαιρετικής κατασκευής εντοιχισμένα ντουλάπια με ηλεκτρικές συσκευές και πόρτα εξωτερική. W.C. ξένων. Με εσωτερική δρύινη σκάλα ανεβαίνουμε στον όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ: 80 τμ που αποτελείται από 3 υ/δ και 2 μπάνια (το ένα είναι master) εξαιρετικής αισθητικής, όλα με μπαλκόνια. Δάπεδα πατώματα. 1ο ΥΠΟΓΕΙΟ: 80 τμ με απευθείας πρόσβαση στον πίσω κήπο συνδέεται με την εσωτερική σκάλα και περιλαμβάνει χώρο playroom με τζάκι. Επίσης υπάρχει υ/δ ξένων με μπάνιο με ντουζιέρα και κουζίνα εντοιχισμένη με κεραμικές εστίες και φούρνο. Ο χώρος αυτός έχει πόρτα που βγαίνει σε μικρή εσωτερική αυλή για την χρήση της κουζίνας και από εκεί υπάρχει πρόσβαση προς το λεβητοστάσιο. 2ο ΥΠΟΓΕΙΟ - ΓΚΑΡΑΖ: 80 τμ για 3 αυτοκίνητα και χώρο διαμορφωμένο για γραφείο, κάβα κρασιών και χώρο πλυντηρίων. EΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου, συρόμενα, με διπλά τζάμια και σίτες. Η εξωτερική πισίνα είναι 28 τμ. Το boiler είναι 3πλης ενέργειας (πετρελαίου-ηλιακός-ηλεκτρισμός). Υπάρχουν 6 a/c σε όλα τα επίπεδα. Συναγερμός με control σε όλα τα επίπεδα με σύστημα περιμετρικών cameras με καταγραφικό και απεικόνιση στο internet. Internet και δορυφορικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα. Υδραυλικό ασανσέρ. Φωτισμός κήπου τριών διαφορετικών σημείων. Κήπος διαμορφωμένος. Για περισσότερα ακίνητα και πληροφορίες για την περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Πολυτελής, μοντέρνα, ηλιόλουστη μεζονέτα με πισίνα στους ΄Ανω Θρακ/νες πλησίον συγκοινωνίας και 2ου Δημοτικού Σχολείου. 

ΙΣΟΓΕΙΟ: 80 τμ που περιλαμβάνει άνετο καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία που βλέπουν σε μεγάλες βεράντες. Δάπεδα πατώματα. Κουζίνα ανεξάρτητη με εξαιρετικής κατασκευής εντοιχισμένα ντουλάπια με ηλεκτρικές συσκευές και πόρτα εξωτερική. W.C. ξένων. Με εσωτερική δρύινη σκάλα ανεβαίνουμε στον όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ: 80 τμ που αποτελείται από 3 υ/δ και 2 μπάνια (το ένα είναι master) εξαιρετικής αισθητικής, όλα με μπαλκόνια. Δάπεδα πατώματα.

1ο ΥΠΟΓΕΙΟ: 80 τμ με απευθείας πρόσβαση στον πίσω κήπο συνδέεται με την εσωτερική σκάλα και περιλαμβάνει χώρο playroom με τζάκι. Επίσης υπάρχει υ/δ ξένων με μπάνιο με ντουζιέρα και κουζίνα εντοιχισμένη με κεραμικές εστίες και φούρνο. Ο χώρος αυτός έχει πόρτα που βγαίνει σε μικρή εσωτερική αυλή για την χρήση της κουζίνας και από εκεί υπάρχει πρόσβαση προς το λεβητοστάσιο. 

2ο ΥΠΟΓΕΙΟ - ΓΚΑΡΑΖ: 80 τμ για 3 αυτοκίνητα και  χώρο διαμορφωμένο για γραφείο, κάβα κρασιών και χώρο πλυντηρίων.

EΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου, συρόμενα, με διπλά τζάμια και σίτες. Η εξωτερική πισίνα είναι 28 τμ. Το boiler είναι 3πλης ενέργειας (πετρελαίου-ηλιακός-ηλεκτρισμός). Υπάρχουν  6 a/c σε όλα τα επίπεδα. Συναγερμός με control σε όλα τα επίπεδα με σύστημα περιμετρικών cameras με καταγραφικό και απεικόνιση στο internet. Internet και δορυφορικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα. Υδραυλικό ασανσέρ. Φωτισμός κήπου τριών διαφορετικών σημείων. Κήπος διαμορφωμένος.

Για περισσότερα ακίνητα και πληροφορίες για την περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:  www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 03 Δεκ, 2021
Τελευταία ενημέρωση: 28 Μαρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία B