(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 220 τ.μ, 4 Υ/Δ, 300.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
300.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
220
Τιμή/τ.μ.
1.364€
Υ/Δ
4
Μπάνια
2
Όροφος
Κωδικός
7229
e-agentsID
1264369
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2009
Τ.μ. Οικοπέδου
Θέα Βουνό
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 1
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 4
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Δέντρα
Κήπος
Σοφίτα
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι
Internet

Περιγραφή

Στην περιοχή Μπόσχιζα, μεζονέτα 4 επιπέδων, σε συγκρότημα 5 μεζονετών, σε πολύ καλή κατάσταση, με θέα στην Πάρνηθα. ΙΣΟΓΕΙΟ (υπερυψωμένο): 49 τμ. Η είσοδος οδηγεί σε ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι με τραπεζαρία και τζάκι (και υποδομή για κουζίνα). Μπαλκόνι με απρόσκοπτη θέα προς το βουνό. Πόρτα εξόδου οδηγεί από την τραπεζαρία σε εξωτερικό καθιστικό χώρο (πίσω) με πέργκολα. W.C. ξένων. Δρύινα δάπεδα. Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ: 49 τμ. 3 υ/δ, τα δύο με ενιαίο μπαλκόνι, το τρίτο με παράθυρα. Άνετο μπάνιο. Δρύινα δάπεδα σε όλους τους χώρους και πλακάκια στο ένα υ/δ. Οροφές με ξυλοκατασκευή. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στη σοφίτα. ΣΟΦΙΤΑ: 49 τμ Ενιαίος φωτεινός χώρος με ξυλοκατασκευή στην οροφή, παράθυρα με σίτες και σκίαστρα και μπάνιο με ντουζιέρα. Δρύινα δάπεδα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο υπόγειο. ΥΠΟΓΕΙΟ: 79 τμ. Ενιαίος χώρος με ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα και νησίδα φαγητού, υ/δ με παράθυρο οροφής (cour anglais), δωμάτιο που περιλαμβάνει λέβητα/νεροχύτη/αποθηκευτικό χώρο. Πόρτα εξόδου οδηγεί από το καθιστικό/κουζίνα προς το parking και τον μικρό κήπο. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Πόρτα εισόδου ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο. Βoiler διπλής ενέργειας, θυροτηλέφωνο. Μικρή αυλή πίσω, μία (1) θέση parking. ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΚΗΠΟ. Η αυλόπορτα είναι κοινή με τη διπλανή μεζονέτα. Στα πλάγια εφάπτεται με άλλες μεζονέτες. Πλησίον σχολείων και τοπικής αγοράς. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Στην περιοχή Μπόσχιζα, μεζονέτα 4 επιπέδων, σε συγκρότημα 5 μεζονετών, σε πολύ καλή κατάσταση, με θέα στην Πάρνηθα.

ΙΣΟΓΕΙΟ (υπερυψωμένο): 49 τμ. Η είσοδος οδηγεί σε ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι με τραπεζαρία και τζάκι (και υποδομή για κουζίνα). Μπαλκόνι με απρόσκοπτη θέα προς το βουνό. Πόρτα εξόδου οδηγεί από την τραπεζαρία σε εξωτερικό καθιστικό χώρο (πίσω) με πέργκολα. W.C. ξένων. Δρύινα δάπεδα. Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ: 49 τμ. 3 υ/δ, τα δύο με ενιαίο μπαλκόνι, το τρίτο με παράθυρα. Άνετο μπάνιο. Δρύινα δάπεδα σε όλους τους χώρους και πλακάκια στο ένα υ/δ. Οροφές με ξυλοκατασκευή. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στη σοφίτα.

ΣΟΦΙΤΑ: 49 τμ Ενιαίος φωτεινός χώρος με ξυλοκατασκευή στην οροφή, παράθυρα με σίτες και σκίαστρα και μπάνιο με ντουζιέρα. Δρύινα δάπεδα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο υπόγειο.

ΥΠΟΓΕΙΟ: 79 τμ. Ενιαίος χώρος με ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα και νησίδα φαγητού, υ/δ με παράθυρο οροφής (cour anglais), δωμάτιο που περιλαμβάνει λέβητα/νεροχύτη/αποθηκευτικό χώρο. Πόρτα εξόδου οδηγεί από το καθιστικό/κουζίνα προς το parking και τον μικρό κήπο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Πόρτα εισόδου ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο. Βoiler διπλής ενέργειας, θυροτηλέφωνο. Μικρή αυλή πίσω, μία (1) θέση parking. ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΚΗΠΟ. Η αυλόπορτα είναι κοινή με τη διπλανή μεζονέτα. Στα πλάγια εφάπτεται με άλλες μεζονέτες. Πλησίον σχολείων και τοπικής αγοράς.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 09 Νοε, 2021
Τελευταία ενημέρωση: 16 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία D
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 165 τ.μ, 3 Υ/Δ, 335.000€
335.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 230 τ.μ, 2 Υ/Δ, 280.000€
280.000€