(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 230 τ.μ, 2 Υ/Δ, 280.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
280.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
230
Τιμή/τ.μ.
1.217€
Υ/Δ
2
Μπάνια
2
Όροφος
Κωδικός
6228
e-agentsID
1260676
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2006
Τ.μ. Οικοπέδου
Θέα Καλή
Κατάσταση Ημιτελής
Parkings 1
Θέρμανση Αυτόνομη
Επίπεδα 3
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Δέντρα
Σοφίτα
Διπλά Τζάμια

Περιγραφή

Μόλις 50 μ. από την πλατεία Θρακομακεδόνων, οροφομεζονέτα ημιτελής (στα σοβατίσματα), ηλιόλουστη, σε κτίριο με τρεις κατοικίες εντός οικοπέδου 1.000 τμ. ΙΣΟΓΕΙΟ: περιλαμβάνει κλιμακοστάσιο και πρόσβαση σε ασανσέρ (μόνο φρεάτιο). Με την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ: 146,13 τμ., περιλαμβάνει χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με υποδομή τζακιού και μεγάλη βεράντα (70 τμ) στην πρόσοψη με barbecue. Επίσης, υ/δ master με υποδομή τζακιού και μπάνιο, καθώς και άλλα 2 υ/δ παιδικά με μπάνιο. Κουζίνα ανεξάρτητη με έξοδο σε μπαλκόνι. Από τον χώρο υποδοχής σκάλα οδηγεί σε ανοικτή εσωτερική σοφίτα. ΣΟΦΙΤΑ (εσωτερική): Υποδομή για χώρο 65 τμ, εκ των οποίων τα 9,00 τμ είναι με δάπεδο από μπετόν. Τα υπόλοιπα τ.μ. θα πραγματοποιηθούν από τον αγοραστή. ΥΠΟΓΕΙΟ: 18 τμ. περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο και μία (1) θέση parking. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Τοποθετημένα κουφώματα αλουμινίου (μάρκας Europa) θερμοδιακοπής με διπλά τζάμια, σίτες και συρόμενες σιδεριές .Κοινό λεβητοστάσιο με τις υπόλοιπες κατοικίες, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, υποδομή boiler, Υποδομή για ασανσέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση. Η κατοικία εσωτερικά βρίσκεται στο στάδιο των επιχρισμάτων με τοποθέτηση της πρώτης φάσης υδραυλικών και ηλεκτρολογικών. Στο στρεμματικό οικόπεδο υπάρχει ένας όγκος κτιρίου που περιλαμβάνει 3 κατοικίες (η μία σε μεσοτοιχία πίσω από την άλλη) . Η 1η κατοικία στην πρόσοψη είναι ένα ισόγειο διαμέρισμα. Η 2η κατοικία είναι αυτή που περιγράφεται ανωτέρω και στην 3η κατοικία κατοικούν οι ιδιοκτήτες. Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον, πλησίον συγκοινωνίας, σχολείων και τοπικής αγοράς. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Μόλις 50 μ. από την πλατεία Θρακομακεδόνων, οροφομεζονέτα ημιτελής (στα σοβατίσματα), ηλιόλουστη, σε κτίριο με τρεις κατοικίες εντός οικοπέδου 1.000 τμ. 

ΙΣΟΓΕΙΟ: περιλαμβάνει κλιμακοστάσιο και πρόσβαση σε ασανσέρ (μόνο φρεάτιο). Με την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ: 146,13 τμ., περιλαμβάνει χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με υποδομή τζακιού και μεγάλη βεράντα (70 τμ) στην πρόσοψη με barbecue. Επίσης, υ/δ master με υποδομή τζακιού και μπάνιο, καθώς και άλλα 2 υ/δ παιδικά με μπάνιο. Κουζίνα ανεξάρτητη με έξοδο σε μπαλκόνι. Από τον χώρο υποδοχής σκάλα οδηγεί σε ανοικτή εσωτερική σοφίτα.

ΣΟΦΙΤΑ (εσωτερική): Υποδομή για χώρο 65 τμ, εκ των οποίων τα 9,00 τμ είναι με δάπεδο από μπετόν. Τα υπόλοιπα τ.μ. θα πραγματοποιηθούν από τον αγοραστή.

ΥΠΟΓΕΙΟ: 18 τμ. περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο και μία (1) θέση parking.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Τοποθετημένα κουφώματα αλουμινίου (μάρκας Europa) θερμοδιακοπής με διπλά τζάμια, σίτες και συρόμενες σιδεριές .Κοινό λεβητοστάσιο με τις υπόλοιπες κατοικίες, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, υποδομή boiler, Υποδομή για ασανσέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση. Η κατοικία εσωτερικά βρίσκεται στο στάδιο των επιχρισμάτων με τοποθέτηση της πρώτης φάσης υδραυλικών και ηλεκτρολογικών. Στο στρεμματικό οικόπεδο υπάρχει ένας όγκος κτιρίου που περιλαμβάνει 3 κατοικίες (η μία σε μεσοτοιχία πίσω από την άλλη) . Η 1η κατοικία στην πρόσοψη είναι ένα ισόγειο διαμέρισμα. Η 2η κατοικία είναι αυτή που περιγράφεται ανωτέρω και στην 3η κατοικία κατοικούν οι ιδιοκτήτες.  Ήσυχο, πράσινο περιβάλλον, πλησίον συγκοινωνίας, σχολείων και τοπικής αγοράς.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 02 Νοε, 2021
Τελευταία ενημέρωση: 28 Μαρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία B
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 165 τ.μ, 3 Υ/Δ, 335.000€
335.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μεζονέτα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 220 τ.μ, 4 Υ/Δ, 300.000€
300.000€