(Προς Πώληση) Κατοικία Διαμέρισμα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 132 τ.μ, 3 Υ/Δ, 260.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Διαμέρισμα
Τιμή
260.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
132,35
Τιμή/τ.μ.
1.964€
Υ/Δ
3
Μπάνια
1
Όροφος
1ος
Κωδικός
6227
e-agentsID
1257946
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 1983
Τ.μ. Οικοπέδου 1002,5
Θέα Καλή
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 1
Θέρμανση Αυτόνομη - Αέριο
Επίπεδα
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Τέντες
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Ανακαινισμένο
Δέντρα
Διπλά Τζάμια
Τζάκι
Internet

Περιγραφή

Σύγχρονο, πλήρως ανακαινισμένο νεανικό διαμέρισμα 1ου ορόφου, με ανεξάρτητο ισόγειο διαμέρισμα, κοντά στο Λύκειο Θρακομακεδόνων. ΙΣΟΓΕΙΟ: 41 τμ. Περιλαμβάνει φωτεινό χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με ανοιχτή κουζίνα, υ/δ με παράθυρο, W.C.. Κουφώματα αλουμινίου (μάρκας Alumil) με διπλά τζάμια και σιδεριές ασφαλείας, A/C και συναγερμός. Δάπεδα πλακάκια. Δύο (2) πόρτες εισόδου (μία από τον χώρο εισόδου στο κτίριο και η άλλη εξωτερική). Από την εσωτερική μαρμάρινη σκάλα του κτιρίου ανεβαίνουμε στον όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ: 91 τμ. Περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι και ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας με χώρο τραπεζαρίας. Επιπλέον, 2 υ/δ, μοντέρνο μπάνιο με ντουζιέρα και W.C. ξένων. Στον διάδρομο υπάρχει ντουλάπα για πλυντήριο/στεγνωτήριο και αποθηκευτικό χώρο. Η ενιαία βεράντα για το καθιστικό και τα υ/δ βλέπει στην πίσω πλευρά του κτηρίου. Δάπεδα πάτωμα στο 1 υ/δ και μεγάλα πλακάκια στους υπόλοιπους χώρους. Θέρμανση καλοριφέρ φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου (μάρκας Alumil) με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Το διαμέρισμα του ισογείου και του 1ου ορόφου βλέπουν στην πίσω πλευρά του κτιρίου. Μία (1) θέση parking. Οι ηλεκτρικές συσκευές θα παραμείνουν κατόπιν συμφωνίας. Ηλιόλουστο, ήσυχο περιβάλλον. Το κτίριο αποτελείται από τρεις ορόφους και περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα. Υπάρχει υποδομή για ασανσέρ. Βρίσκεται εντός οικοπέδου 1005 τμ., με 17 μ. πρόσοψη. Εύκολη πρόσβαση. Πλησίον Λυκείου, συγκοινωνίας, και τοπικής αγοράς. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Σύγχρονο, πλήρως ανακαινισμένο νεανικό διαμέρισμα 1ου ορόφου, με ανεξάρτητο ισόγειο διαμέρισμα, κοντά στο Λύκειο Θρακομακεδόνων.

ΙΣΟΓΕΙΟ: 41 τμ. Περιλαμβάνει φωτεινό χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με ανοιχτή κουζίνα,  υ/δ με παράθυρο, W.C.. Κουφώματα αλουμινίου (μάρκας Alumil) με διπλά τζάμια και σιδεριές ασφαλείας, A/C και συναγερμός. Δάπεδα πλακάκια. Δύο (2) πόρτες εισόδου (μία από τον χώρο εισόδου στο κτίριο και η άλλη εξωτερική). Από την εσωτερική μαρμάρινη σκάλα του κτιρίου ανεβαίνουμε στον όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ:
91 τμ. Περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι και ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας με χώρο τραπεζαρίας. Επιπλέον, 2 υ/δ, μοντέρνο μπάνιο με ντουζιέρα και W.C. ξένων. Στον διάδρομο υπάρχει ντουλάπα για πλυντήριο/στεγνωτήριο και αποθηκευτικό χώρο.  Η ενιαία βεράντα για το καθιστικό και τα υ/δ βλέπει στην πίσω πλευρά του κτηρίου. Δάπεδα πάτωμα στο 1 υ/δ και  μεγάλα πλακάκια στους υπόλοιπους χώρους. Θέρμανση καλοριφέρ φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου (μάρκας Alumil) με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Το διαμέρισμα του ισογείου και του 1ου ορόφου βλέπουν στην πίσω πλευρά του κτιρίου. Μία (1) θέση parking. Οι ηλεκτρικές συσκευές θα παραμείνουν κατόπιν συμφωνίας. Ηλιόλουστο, ήσυχο περιβάλλον. Το κτίριο αποτελείται από τρεις ορόφους και περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα. Υπάρχει υποδομή για ασανσέρ. Βρίσκεται εντός οικοπέδου 1005 τμ., με 17 μ. πρόσοψη. Εύκολη πρόσβαση. Πλησίον Λυκείου, συγκοινωνίας,  και τοπικής αγοράς.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

 

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 26 Οκτ, 2021
Τελευταία ενημέρωση: 22 Μαρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία C
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Διαμέρισμα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 130 τ.μ, 3 Υ/Δ, 300.000€
300.000€