(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 540 τ.μ, 6 Υ/Δ, 2.000.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
2.000.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
540
Τιμή/τ.μ.
3.704€
Υ/Δ
6
Μπάνια
5
Όροφος
Κωδικός
6205
e-agentsID
1239491
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2008
Τ.μ. Οικοπέδου 1060
Θέα
Κατάσταση Καταπληκτική
Parkings 2
Θέρμανση
Επίπεδα 4
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Πισίνα
Τέντες
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Ασανσέρ
Γκαζόν
Αυτ/το Πότισμα
Δέντρα
Κήπος
Θυροτηλεόραση
Σοφίτα
BBQ
Playroom
Διπλά Τζάμια
Boiler
Τζάκι (2)
Internet

Περιγραφή

Μοναδική, πολυτελούς κατασκευής, υπερ-σύγχρονη βίλα 4ρων επιπέδων με πισίνα και υπέροχο κήπο, πλησίον πλατείας Θρακομακεδόνων. ΙΣΟΓΕΙΟ: 170 τμ περιλαμβάνει μεγάλο χώρο υποδοχής (ύψος 6,00 μ.) με ενεργειακό τζάκι. Αυτό το χώρο πλαισιώνουν μεγάλοι υαλοπίνακες οι οποίοι παρέχουν άπλετο φως και θέα προς τον κήπο και την πισίνα. Σε συνέχεια αναπτύσσεται η άνετη, φωτεινή κουζίνα -με έξοδο στον πίσω κήπο- εξοπλισμένη με εντοιχισμένα ντουλάπια λάκα (Ιταλίας) με ηλεκτρικές συσκευές Miele και χωριστό χώρο φαγητού. Υπάρχει επίσης δωμάτιο για ξενώνα και W.C. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Αρχοντική σκάλα από κόκκινο χαλαζία οδηγεί στον όροφο. 1ος ΟΡΟΦΟΣ: 140 τμ περιλαμβάνει 3 master υ/δ. Η σουϊτα των γονέων περιλαμβάνει βεστιάριο, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και μπαλκόνι. Τα άλλα δύο μπάνια περιλαμβάνουν το μεν ντουζιέρα jacuzzi το δε άλλο μπανιέρα. Μπαλκόνια στα υ/δ. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Η εσωτερική σκάλα ή το ασανσέρ οδηγούν στην σοφίτα. ΣΟΦΙΤΑ: 70 τμ περιλαμβάνει 2 άνετα δωμάτια, μπάνιο με ντουζιέρα και διαμπερείς βεράντες με άπλετη θέα. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο υπόγειο. ΥΠΟΓΕΙΟ (Ισόγειο): 160τμ με δική του είσοδο και με απευθείας πρόσβαση στο πίσω κήπο. Περιλαμβάνει διαμέρισμα αποτελούμενο από καθιστικό με τζάκι, ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα, δωμάτιο, μπάνιο με ντουζιέρα, 2 αποθήκες και χώρο λεβητοστασίου. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ενδοδαπέδια θέρμανση πετρελαίου (με υποδομή και για ψύξη) σε όλα τα επίπεδα καθώς και στην εξωτερική ράμπα προς το γκαράζ. Γκαράζ κλειστό 2 θέσεων, κουφώματα αλουμινίου (ALMACO) βαρέως τύπου θερμοδιακοπής, με 2πλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και σίτες, τζάμια 3πλεξ στην τζαμαρία του σαλονιού, boiler (2πλής ενέργειας), εσωτερικός συναγερμός και εξωτερικές κάμερες, μοντέρνοι ανεμιστήρες οροφής, a/c, ασανσέρ 4 στάσεων, ηλεκτρικές τέντες, barbecue και πισίνα θερμαινόμενη (50 τμ). Ο κήπος είναι άρτια διαμορφωμένος με αυτόματο πότισμα. Οι ηλεκτρικές συσκευές καθώς και η επίπλωση δεν περιλαμβάνονται στην τιμή πώλησης. Πλησίον πλατείας, σχολείων και συγκοινωνίας. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Μοναδική, πολυτελούς κατασκευής, υπερ-σύγχρονη βίλα 4ρων επιπέδων με πισίνα και υπέροχο κήπο, πλησίον πλατείας Θρακομακεδόνων.

ΙΣΟΓΕΙΟ: 170 τμ περιλαμβάνει μεγάλο χώρο υποδοχής (ύψος 6,00 μ.) με ενεργειακό τζάκι. Αυτό το χώρο πλαισιώνουν μεγάλοι υαλοπίνακες οι οποίοι παρέχουν άπλετο φως και θέα προς τον κήπο και την πισίνα. Σε συνέχεια αναπτύσσεται η άνετη, φωτεινή κουζίνα -με έξοδο στον πίσω κήπο- εξοπλισμένη με εντοιχισμένα ντουλάπια λάκα (Ιταλίας) με ηλεκτρικές συσκευές Miele και χωριστό χώρο φαγητού. Υπάρχει επίσης δωμάτιο για ξενώνα και W.C. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Αρχοντική σκάλα από κόκκινο χαλαζία οδηγεί στον όροφο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ: 140 τμ περιλαμβάνει 3 master υ/δ. Η σουϊτα των γονέων περιλαμβάνει βεστιάριο, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και μπαλκόνι. Τα άλλα δύο μπάνια περιλαμβάνουν το μεν ντουζιέρα jacuzzi το δε άλλο μπανιέρα. Μπαλκόνια στα υ/δ. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Η εσωτερική σκάλα ή το ασανσέρ οδηγούν στην σοφίτα.

ΣΟΦΙΤΑ: 70 τμ περιλαμβάνει 2 άνετα δωμάτια, μπάνιο με ντουζιέρα και διαμπερείς βεράντες με άπλετη θέα. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο υπόγειο.

ΥΠΟΓΕΙΟ (Ισόγειο): 160τμ με δική του είσοδο και με απευθείας πρόσβαση στο πίσω κήπο. Περιλαμβάνει διαμέρισμα αποτελούμενο από καθιστικό με τζάκι, ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα, δωμάτιο, μπάνιο με ντουζιέρα, 2 αποθήκες και χώρο λεβητοστασίου. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ενδοδαπέδια θέρμανση πετρελαίου (με υποδομή και για ψύξη) σε όλα τα επίπεδα καθώς και στην εξωτερική ράμπα προς το γκαράζ. Γκαράζ κλειστό 2 θέσεων, κουφώματα αλουμινίου (ALMACO) βαρέως τύπου θερμοδιακοπής, με 2πλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και σίτες, τζάμια 3πλεξ στην τζαμαρία του σαλονιού, boiler (2πλής ενέργειας), εσωτερικός συναγερμός και εξωτερικές κάμερες, μοντέρνοι ανεμιστήρες οροφής, a/c, ασανσέρ 4 στάσεων, ηλεκτρικές τέντες, barbecue και πισίνα θερμαινόμενη (50 τμ). Ο κήπος είναι άρτια διαμορφωμένος με αυτόματο πότισμα. Οι ηλεκτρικές συσκευές καθώς και η επίπλωση δεν περιλαμβάνονται στην τιμή πώλησης. Πλησίον πλατείας, σχολείων και συγκοινωνίας.
 
Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 23 Σεπ, 2021
Τελευταία ενημέρωση: 28 Μαρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία udp
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 540 τ.μ, 4 Υ/Δ, 1.650.000€
1.650.000€