(Προς Πώληση) Κατοικία Διαμέρισμα || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 130 τ.μ, 3 Υ/Δ, 300.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Διαμέρισμα
Τιμή
300.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
130
Τιμή/τ.μ.
2.308€
Υ/Δ
3
Μπάνια
1
Όροφος
2ος
Κωδικός
11357
e-agentsID
1567070
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2009
Τ.μ. Οικοπέδου 500
Θέα Απεριόριστη
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings 3
Θέρμανση Αυτόνομη - Αέριο
Επίπεδα 1
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Ηλιακός
Πόρτα Ασφαλείας
Τέντες
Συναγερμός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Ασανσέρ
Γκαζόν
Αυτ/το Πότισμα
Δέντρα
Κήπος
Θυροτηλεόραση
Boiler
Τζάκι
Internet
Νομι/μένος Ημιυπαίθριος

Περιγραφή

Εξαιρετικό, ηλιόλουστο διαμέρισμα 2ου ορόφου, σε κτίριο με τέσσερα οροφοδιαμερίσματα, εντός οικοπέδου 500 τμ, με νότιο προσανατολισμό και πανοραμική θέα προς την Αθήνα και το βουνό της Πάρνηθας. Η εσωτερική σκάλα του κτιρίου ή το ασανσέρ οδηγούν στην κατοικία. Περιλαμβάνει άνετο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας με τζάκι και ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα με νησίδα και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα με κεραμικές εστίες και πλυντήριο πιάτων). Μεγάλο μπαλκόνι στην πρόσοψη και μικρότερο βοηθητικό μπαλκόνι με έξοδο από τον χώρο της κουζίνας. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Επιπλέον, 3 υ/δ με μπαλκόνια, μπάνιο, W.C. ξένων και μικρή αποθήκη. Δάπεδα πλακάκια. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα θερμοδιακοπής, με τετραπλά τζάμια, σίτες και παντζούρια. Εξαιρετικές μονώσεις στους εξωτερικούς τοίχους. Ανεξάρτητη θέρμανση καλοριφέρ με φυσικό αέριο και μία μονάδα Α/C στο κυρίως υ/δ. Εγκατάσταση δορυφορικής ΤV σε όλα τα υ/δ και στο μεγάλο μπαλκόνι. Μπαταρίες όλες GROHE. Γκαράζ (3 θέσεις), εξτρά αποθήκη στον χώρο του γκαράζ, ασανσέρ. Κήπος περιποιημένος (κοινόχρηστος). Τιμή με τρίτη θέση στάθευσης και αποθήκη (με WC): 330.000€. Πανταχόθεν ελεύθερο, ηλιόλουστο σε πράσινο, ήσυχο περιβάλλον της περιοχής. Εύκολη πρόσβαση. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Εξαιρετικό, ηλιόλουστο διαμέρισμα 2ου ορόφου, σε κτίριο με τέσσερα οροφοδιαμερίσματα, εντός οικοπέδου 500 τμ, με νότιο προσανατολισμό και πανοραμική θέα προς την Αθήνα και το βουνό της Πάρνηθας. 

Η εσωτερική σκάλα του κτιρίου ή το ασανσέρ οδηγούν στην κατοικία. Περιλαμβάνει άνετο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας με τζάκι και ενιαία εντοιχισμένη κουζίνα με νησίδα και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα με κεραμικές εστίες και πλυντήριο πιάτων). Μεγάλο μπαλκόνι στην πρόσοψη και μικρότερο βοηθητικό μπαλκόνι με έξοδο από τον χώρο της κουζίνας. Δάπεδα γρανιτοπλακάκια. Επιπλέον, 3 υ/δ με μπαλκόνια, μπάνιο, W.C. ξένων και μικρή αποθήκη. Δάπεδα πλακάκια.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα θερμοδιακοπής, με τετραπλά τζάμια, σίτες και παντζούρια. Εξαιρετικές μονώσεις στους εξωτερικούς τοίχους. Ανεξάρτητη θέρμανση καλοριφέρ με φυσικό αέριο και μία μονάδα Α/C στο κυρίως υ/δ. Εγκατάσταση δορυφορικής ΤV σε όλα τα υ/δ και στο μεγάλο μπαλκόνι. Μπαταρίες όλες GROHE. Γκαράζ (3 θέσεις), εξτρά αποθήκη στον χώρο του γκαράζ, ασανσέρ. Κήπος περιποιημένος (κοινόχρηστος). Τιμή με τρίτη θέση στάθευσης και αποθήκη (με WC): 330.000€. Πανταχόθεν ελεύθερο, ηλιόλουστο σε πράσινο, ήσυχο περιβάλλον της περιοχής. Εύκολη πρόσβαση.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 08 Ιουν, 2023
Τελευταία ενημέρωση: 16 Απρ, 2024
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία D