(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 210 τ.μ, 3 Υ/Δ, 430.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
430.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
210
Τιμή/τ.μ.
2.048€
Υ/Δ
3
Μπάνια
3
Όροφος
Κωδικός
11343
e-agentsID
1516054
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 1977
Τ.μ. Οικοπέδου 1048
Θέα Καλή
Κατάσταση Καλή
Parkings 2
Θέρμανση Κεντρική
Επίπεδα 2
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Ηλιακός
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Αυτ/το Πότισμα
Δέντρα
Κήπος
BBQ
Boiler
Τζάκι (2)

Περιγραφή

Όμορφη μονοκατοικία, 2 επιπέδων, σε οικόπεδο 1 στρέμματος, με διαμορφωμένο κήπο και BBQ πoλύ κοντά στην πλατεία Θρακ/νων. ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ: Από την αυλόπορτα μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στην κύρια είσοδο. Χωλ με μπαλκόνι στο πλάι. Σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία. Δάπεδα πατώματα. Παράθυρο και μπαλκόνι στην πρόσοψη. W.C. με ντουζιέρα. Κουζίνα ανεξάρτητη με εντοιχισμένα ντουλάπια και παράθυρο. Πλήρες μπάνιο. Υ/δ με μπαλκόνι προς το πίσω τμήμα του οικοπέδου. Επιπλέον ανοιχτός χώρος με παράθυρο, ιδανικός για γραφείο. Δάπεδα πατώματα. Η εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο μερικώς ημιυπόγειο. MEΡΙΚΩΣ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: Ενιαίος χώρος καθιστικού/τραπεζαρίας με τζάκι και εξωτερική πόρτα προς την πλαϊνή αυλή. Aνεξάρτητη κουζίνα με παράθυρο και πόρτα εξόδου στην αυλή και τον χώρο στάθμευσης. Επίσης, 2 υ/δ το ένα με παράθυρο και το άλλο με μπαλκονόπορτα με απευθείας πρόσβαση στον πίσω κήπο. Πλήρες μπάνιο και W.C. ξένων. Δάπεδα πλακάκια στον όροφο. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα με διπλά τζάμια (αλουμινίου και ξύλινα) και μερικές σιδεριές ασφαλείας. Κεντρική θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου. Τρία Α/C Daikin Inverter. Ηλιακός 3πλής ενέργειας. Δύο ρολόγια ΔΕΗ (ανά όροφο). Μερικώς στεγασμένο πάρκινγκ 3-4 θέσεων. Εξωτερική αποθήκη στον ακάλυπτο. BBQ. Διαμορφωμένος περιβάλλων χώρος, με αυτόματο πότισμα. Υπόλοιπο συντελεστή για μία επιπλέον κατοικία. Πλησίον σχολείων, συγκοινωνίας και τοπικής αγοράς. Οικόπεδο: 1.048 τμ, 19,10 μ. πρόσοψη. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

Όμορφη μονοκατοικία, 2 επιπέδων, σε οικόπεδο 1 στρέμματος, με διαμορφωμένο κήπο και BBQ πoλύ κοντά στην πλατεία Θρακ/νων.

ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ: Από την αυλόπορτα μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στην κύρια είσοδο. Χωλ με μπαλκόνι στο πλάι. Σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία. Δάπεδα πατώματα. Παράθυρο και μπαλκόνι στην πρόσοψη. W.C. με ντουζιέρα. Κουζίνα ανεξάρτητη με εντοιχισμένα ντουλάπια και παράθυρο. Πλήρες μπάνιο. Υ/δ με μπαλκόνι προς το πίσω τμήμα του οικοπέδου. Επιπλέον ανοιχτός χώρος με παράθυρο, ιδανικός για γραφείο. Δάπεδα πατώματα. Η εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο μερικώς ημιυπόγειο.

MEΡΙΚΩΣ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: Ενιαίος χώρος καθιστικού/τραπεζαρίας με τζάκι και εξωτερική πόρτα προς την πλαϊνή αυλή. Aνεξάρτητη κουζίνα με παράθυρο και πόρτα εξόδου στην αυλή και τον χώρο στάθμευσης. Επίσης, 2 υ/δ το ένα με παράθυρο και το άλλο με μπαλκονόπορτα με απευθείας πρόσβαση στον πίσω κήπο. Πλήρες μπάνιο και W.C. ξένων. Δάπεδα πλακάκια στον όροφο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα με διπλά τζάμια (αλουμινίου και ξύλινα) και μερικές σιδεριές ασφαλείας. Κεντρική θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου. Τρία Α/C Daikin Inverter. Ηλιακός 3πλής ενέργειας.  Δύο ρολόγια ΔΕΗ (ανά όροφο). Μερικώς στεγασμένο πάρκινγκ 3-4 θέσεων. Εξωτερική αποθήκη στον ακάλυπτο. BBQ. Διαμορφωμένος περιβάλλων χώρος, με αυτόματο πότισμα. Υπόλοιπο συντελεστή για μία επιπλέον κατοικία. Πλησίον σχολείων, συγκοινωνίας και τοπικής αγοράς. Οικόπεδο: 1.048 τμ, 19,10 μ. πρόσοψη.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273


Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 28 Φεβ, 2023
Τελευταία ενημέρωση: 06 Ιουν, 2023
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία D
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 221 τ.μ, 3 Υ/Δ, 370.000€
\/ 370.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 224 τ.μ, 330.000€
330.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 160 τ.μ, 3 Υ/Δ, 340.000€
\/ 340.000€