(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 270 τ.μ, 420.000€

Ανατολική Αττική / Θρακομακεδόνες (Δ. Αχαρνών)


Κατηγορία
Κατοικίες
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
420.000€
Εμβαδόν (τ.μ.)
270
Τιμή/τ.μ.
1.556€
Υ/Δ
Μπάνια
Όροφος
Κωδικός
11341
e-agentsID
1511941
Λεπτομέρειες
Για το συγκεκριμένo ακίνητο μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες

Χαρακτηριστικά

Έτος Κατασκευής 2019
Τ.μ. Οικοπέδου 350
Θέα Καλή
Κατάσταση Ημιτελής
Parkings 2
Θέρμανση Αυτόνομη - Αέριο
Επίπεδα 4
Κοντά σε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αποθήκη
Νεόδμητο
Βεράντες
Εσωτερική Σκάλα
Ασανσέρ
Δέντρα
Κήπος
Σοφίτα
Playroom
Νομι/μένος Ημιυπαίθριος

Περιγραφή

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΟΙΚΙΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΒΛΩΝ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΡΑΚ/ΩΝ. ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ: 75 ΤΜ. (Το σχέδιο περιλαμβάνει σαλόνι/τραπεζαρία με τζάκι και μπαλκόνι στην πρόσοψη. Ενιαίος χώρος για εντοιχισμένη κουζίνα με μπαλκονάκι και χώρο φαγητού. Δάπεδα πάτωμα ή πλακάκια -ανάλογα την επιλογή του ενδιαφερόμενου). ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ. 1ος ΟΡΟΦΟΣ: 70 Τ.Μ. (Σύμφωνα με το σχέδιο περιλαμβάνει: υ/δ master με μπαλκόνι, μπάνιο και βεστιάριο. Επιπλέον, 2 υ/δ παιδικά και μπάνιο. Δάπεδα πατώματα). Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΤΑ. ΣΟΦΙΤΑ: 35 Τ.Μ. (Το σχέδιο περιλαμβάνει: υ/δ και υποδομή για μπάνιο). ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΑ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ. ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: 75 Τ.Μ. ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ/ΚΗΠΟ. (Το σχέδιο περιλαμβάνει χώρο καθιστικού με υποδομή για τζάκι και κουζίνα, υ/δ, μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Δάπεδα πλακάκια). ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 3-4 ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ (η μία πίσω από την άλλη), ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 350 τμ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΒΛΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 650.000 ΕΥΡΩ. Πολύ κοντά στα, σχολεία, συγκοινωνία και τοπική αγορά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πρώτες φωτογραφίες είναι από τις ολοκληρωμένες κατασκευές. Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Αναλυτική Περιγραφή

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΟΙΚΙΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΒΛΩΝ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΡΑΚ/ΩΝ.

ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ: 75 ΤΜ. (Το σχέδιο περιλαμβάνει σαλόνι/τραπεζαρία με τζάκι και μπαλκόνι στην πρόσοψη. Ενιαίος χώρος για εντοιχισμένη κουζίνα με μπαλκονάκι και χώρο φαγητού. Δάπεδα πάτωμα ή πλακάκια -ανάλογα την επιλογή του ενδιαφερόμενου). ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ.

1ος ΟΡΟΦΟΣ: 70 Τ.Μ. (Σύμφωνα με το σχέδιο περιλαμβάνει: υ/δ master με μπαλκόνι, μπάνιο και βεστιάριο. Επιπλέον, 2 υ/δ παιδικά και μπάνιο. Δάπεδα πατώματα). Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΤΑ.

ΣΟΦΙΤΑ: 35 Τ.Μ.  (Το σχέδιο περιλαμβάνει: υ/δ και υποδομή για μπάνιο). ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΑ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ.

ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ: 85 Τ.Μ. ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ/ΚΗΠΟ. (Το σχέδιο περιλαμβάνει χώρο καθιστικού με υποδομή για τζάκι και κουζίνα, υ/δ, μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Δάπεδα πλακάκια).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 3-4 ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ (η μία πίσω από την άλλη), ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (15 ΤΜ), ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ.  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 350 τμ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΒΛΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ  650.000 ΕΥΡΩ. Πολύ κοντά στα, σχολεία, συγκοινωνία και τοπική αγορά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πρώτες φωτογραφίες είναι από τις ολοκληρωμένες κατασκευές.

Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Κιν.: 6974-895273

Χάρτης

Σημεία Ενδιαφέροντος

Κοντά σε:
Απόσταση από:

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση ακινήτου: 20 Φεβ, 2023
Τελευταία ενημέρωση: 15 Μαϊ, 2023
Συνολικές επισκέψεις:

Με Ενδιαφέρει το ακίνητο
*
*

Εισάγετε τον κωδικό

Αποστολή
Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και πατήστε αποστολή για να στείλετε το e-mail
Επικοινωνία
Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε βρει ακόμη, παρακαλούμε να συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Κατηγορία ntr
Δείτε ακόμα
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 210 τ.μ, 3 Υ/Δ, 430.000€
430.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 292 τ.μ, 4 Υ/Δ, 500.000€
500.000€
(Προς Πώληση) Κατοικία Μονοκατοικία || Ανατολική Αττική/Θρακομακεδόνες - 288 τ.μ, 4 Υ/Δ, 490.000€
490.000€